fbpx

BOCHANE AUTOVERHUUR

Bij Bochane geloven wij dat mobiliteit altijd een belangrijk onderdeel zal blijven in het leven van mensen. Het zorgt voor vrijheid en stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar wil. Bochane voorziet in die behoefte en zorgt ervoor dat men zorgeloos van A naar B kan reizen. Op welke manier dan ook. Bij Bochane autoverhuur huurt u auto’s die niet ouder zijn dan 1.5 jaar en waarbij u kunt kiezen uit diverse merken als Renault, Nissan, Dacia, Toyota, Peugeot, Volkswagen, Opel en nog meer hoogstaande merken. Stuk voor stuk veilige en betrouwbare auto’s.

Alles in één

Bochane is officieel dealer van Renault, Dacia en Nissan, ook wel onze kernmerken. Bochane heeft eveneens een universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en Bochane Autoverhuur. U kunt ons vinden in Veenendaal, Almere, Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Ede, Elst (Gelderland), Lelystad, Nijmegen, Utrecht en Zeist.

Huren of leasen

Bij Bochane Autoverhuur staat u altijd centraal. Daarom bieden wij een ruime keuze aan huurmogelijkheden. Variërend van het huren van een auto voor één dag tot één maand. Wilt u langer dan een maand huren? Dan kunt u denken aan shortlease of leasen. Ook daar helpen wij u graag bij. Heeft u een wagen nodig voor bedrijfsgerelateerde werkzaamheden of zaken? We verhuren ook bestelwagens in alle soorten en maten.

Met Bochane gaat u vooruit

Dat is waar wij elke dag weer naar streven. Bochane wil de drijvende kracht zijn achter de manier waarop u vooruit gaat. Wij willen u verder brengen. Of u nou op vakantie wilt met het gezin, een stedentrip wilt maken met vrienden of een bedrijfswagen nodig heeft voor een zakelijke klus. Wij zetten ons dag in, dag uit voor u in.

ZIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Erwin Pels
Commercieel Manager Autoverhuur

Brian Wels
Accountmanager Zakelijk

Kees van Dam
Accountmanager Zakelijk

Coen Arendsen
Accountmanager Zakelijk

Waarom Bochane Autoverhuur

  • Altijd een ruime auto beschikbaar voor verhuizen, een weekendje weg met familie of op wintersport met vrienden;
  • Bochane Autoverhuur biedt u altijd de beste oplossing als zakelijke rijder;
  • Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud;
  • Dag- of weekverhuur, maar ook shortlease als mobiliteitsoplossingen.