Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Arnhem

Bent u op zoek naar een huurauto in Arnhem of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Arnhem? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Arnhem

Veldhoven 3
6826 TS Arnhem
026 – 3707037
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Arnhem

Heeft u behoefte aan een huurauto in Arnhem? Kom dan langs bij Bochane Autoverhuur. Wij voorzien klanten in onder meer Arnhem, Elst, Oosterbeek, Velp, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Duiven van een breed assortiment aan huurauto’s.

 

Personenauto huren Arnhem

Heeft u een familieweekend gepland of wilt u gewoon een dag op pad met een goede kennis of uw geliefde? Bij Bochane Autoverhuur Arnhem vindt u altijd de juiste auto voor uw reis. Welke voorkeur u ook heeft qua ruimte of uitrusting, wij helpen u graag.

 

Bedrijfswagen huren Arnhem

Voor elke bedrijfsgerichte aangelegenheid hebben wij de juiste auto of bus voor u. U huurt een auto voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en zijn goed onderhouden. Met onze auto’s gaat u altijd goed op pad.

 

Elektrische auto huren Arnhem

Zorgeloos op pad? Ga dan voor een elektrische auto van Bochane Autoverhuur. Deze auto’s zijn voorzien van moderne technieken en zijn ook nog eens minder belastend voor het milieu. U kunt een elektrische auto bij ons huren en geniet daarmee van scherpe tarieven en voorwaarden.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast verhuur van auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Het gebruik van shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • U kunt dezelfde dag de weg nog op

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.