Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Barneveld

Bent u op zoek naar een huurauto in Barneveld en omgeving? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken namelijk graag met u mee over de beste huuroplossing.

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Barneveld

Harselaarseweg 36
3771 MB Barneveld
0318 – 511311
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Barneveld

Op zoek naar een geschikte huurauto in Barneveld? Vanuit onze Bochane Autoverhuur vestiging in Barneveld voorzien wij klanten in onder andere Barneveld, Lunteren, Kootwijkerbroek, Terschuur, Voorthuizen, Putten en Nijkerk van een breed aanbod huurauto’s.

 

Personenauto huren Barneveld

Gaat u op vakantie en kunt u wel een beetje extra ruimte gebruiken? Of wilt u een auto huren om iemand te verrassen voor een speciale gelegenheid? Bij Bochane Autoverhuur heeft u keuze uit een breed assortiment aan huurauto’s. Voor iedere reis hebben wij een geschikte wagen die voldoet aan uw wensen.

 

Bedrijfswagen huren Barneveld

Heeft u voor een bedrijfsklus een speciale auto nodig? Bij Bochane Autoverhuur bent u altijd aan het goede adres. U huurt al een auto voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en ze zijn goed onderhouden. Met een bedrijfsauto van Bochane gaat u altijd goed op weg.

 

Elektrische auto huren Barneveld

Bent u op zoek naar een huurauto die niet zo milieubelastend is? Ga dan voor een elektrische auto. Dat de auto elektrisch is, heeft meerdere voordelen: zo is de auto heel stil tijdens het rijden en daarnaast is de huurauto in luxe uitgerust. Zowel als particulier of als bedrijf huurt u tegen scherpe tarieven een moderne elektrische auto.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.