Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Doetinchem

Bent u op zoek naar een huurauto in Doetinchem of wilt u meer informatie over het huren van een auto bij Bochane Autoverhuur Doetinchem ? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor uw wens of situatie.

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Doetinchem

Edisonstraat 33
7006 RA Doetinchem
0314 – 229200
ma. t/m vr.  08:00 – 17:00

Auto huren Doetinchem

Op zoek naar een geschikte huurauto in Doetinchem? Bij Bochane Autoverhuur bent u aan het goede adres. Wij voorzien klanten in onder andere Doetinchem, Zutphen, Lichtenvoorde, Spankeren en Didam van personen-, bedrijfs- of elektrische huurauto’s.

 

Personenauto huren Doetinchem

Gaat u een dagje naar het strand met een groter gezelschap of gaat u een weekend weg? Bij Bochane Autoverhuur vindt u voor elke privégelegenheid een passende huurauto. Van compacte personenauto’s tot ruime stations. Dankzij het uitgebreide aanbod bereikt u altijd veilig en comfortabel uw gewenste eindbestemming.

 

Bedrijfswagen huren Doetinchem

Voor elke bedrijfsgerichte aangelegenheid hebben wij de juiste auto of bus voor u. U huurt een auto voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en zijn goed onderhouden.

 

Elektrische auto huren Doetinchem

Naast onze ‘gewone’ auto’s kunt u ook op pad met één van onze elektrische auto’s. Minder belastend voor het milieu, maar met dezelfde kwaliteit. Zowel als particulier of als bedrijf kunt u tegen scherpe tarieven een representatieve elektrische auto huren.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.