Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Ede

Bent u op zoek naar een huurauto in Ede of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Ede? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur

Galvanistraat 111
6716 AE Ede
0318 – 511311
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Ede

Op zoek naar een huurauto in Ede? Bij onze Bochane Autoverhuur vestiging in Ede staan onze medewerkers voor u klaar. Hier voorzien ze klanten in onder andere Ede, Veenendaal, Bennekom, Driesprong, De Ginkel, Mossel en Otterlo van diverse soorten huurauto’s.

 

Personenauto huren Ede

Heeft u een uitje in de planning met uw gezin of wilt u een romantische dag uit met uw geliefde? Wat uw bestemming ook is bij Bochane Autoverhuur hebben wij voor elke gelegenheid een geschikte auto. Bij ons huurt u altijd een personenwagen tegen gunstige tarieven en goede voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde goed op pad gaat.

 

Bedrijfswagen huren Ede

Niet alleen voor personenauto’s kunt u bij ons terecht. Heeft u voor een bedrijfsaangelegenheid een auto nodig? Ook dat is geen probleem. Bij Bochane Autoverhuur huurt u heel eenvoudig een bedrijfswagen voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden en dat altijd tegen een gunstig tarief.

 

Elektrische auto huren Ede

Zoekt u een auto die niet zo milieubelastend is? Ga dan voor een van onze elektrische auto’s. Het huren van een elektrische auto heeft meerdere voordelen: zo is de auto heel stil tijdens het rijden en daarnaast is de huurauto in luxe uitgerust. Zowel als particulier of als bedrijf huurt u tegen scherpe tarieven een moderne elektrische auto.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.