Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Elst

Bent u op zoek naar een huurauto in Elst of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Elst? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Elst

Archimedesweg 3
6662 PS Elst (Gelderland)
026 – 3707037
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Elst

Auto huren in Elst? Kom dan langs bij Bochane Autoverhuur. Hier voorzien wij klanten in onder andere Elst, Arnhem, Andelst, Herveld, Slijk-Ewijk, Ressen, Bemmel, Huissen, Angeren en Gendt van een breed assortiment aan huurauto’s.  

 

Personenauto huren Elst

Gaat u op pad met een groter gezelschap of heeft u juist behoefte aan een compacte stadsauto? Bij Bochane Autoverhuur vindt u altijd een passende personenauto. Dankzij ons uitgebreide aanbod bereikt u altijd veilig en comfortabel uw gewenste eindbestemming.

 

Bedrijfswagen huren Elst

Voor elke bedrijfsgerichte aangelegenheid hebben wij de juiste auto of bus voor u. U huurt een auto al voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en zijn goed onderhouden.

 

Elektrische auto huren Elst

Ga eens voor een elektrische auto. Deze in luxe uitgeruste auto rijdt stil en is dus minder belastend voor het milieu. U huurt als particulier of bedrijf deze moderne uitgerust auto tegen zeer scherpe tarieven.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.