Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Lelystad

Bent u op zoek naar een huurauto in Lelystad of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Lelystad? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Lelystad

Artemisweg 55
8239 DD Lelystad
0320 – 265160
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Lelystad

Bent u op zoek naar een goed onderhouden huurauto? Vanuit onze Bochane Autoverhuurvestiging voorzien wij klanten in onder meer Lelystad, Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen van een groot assortiment aan (bedrijfs)huurauto’s.

 

Personenauto huren Lelystad

Zoekt u een comfortabele stadsauto of juist een ruime station omdat u een weekend weggaat? Wat u ook wenst, bij Bochane Autoverhuur vindt u altijd de personenauto die bij u past. Wij zorgen ervoor dat u altijd veilig en comfortabel uw gewenste eindbestemming bereikt.

 

Bedrijfswagen huren Lelystad

Heeft u voor een bedrijfsklus een speciale auto nodig? Bij Bochane Autoverhuur huurt u al een bedrijfswagen voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en ze zijn goed onderhouden. Met een bedrijfsauto van Bochane gaat u altijd goed op weg.

 

Elektrische auto huren Lelystad

Bij Bochane Autoverhuur huurt u met gemak een elektrische auto waardoor u het milieu ontziet en uzelf in luxe waant. Zo huurt u bijvoorbeeld heel eenvoudig een Nissan LEAF – de nieuwste innovatie op het gebied van elektrisch rijden. Of u nu zakelijk of privé rijdt, u profiteert altijd van onze scherpe tarieven.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.