Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Maarn

Bent u op zoek naar een huurauto in Maarn of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Maarn? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Maarn

Amersfoortseweg 18
3951 LB Maarn
0318- 511311
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Maarn

Heeft u behoefte aan een huurauto in Maarn en omgeving? Komt u dan langs bij onze Bochane Autoverhuur vestiging in Maarn. Hier voorzien wij onze klanten in onder andere Maarn, Woudenberg, Doorn, Maarsbergen en Valkenheide van diverse soorten huurauto’s.

 

Personenauto huren Maarn

Elke reis is anders en vraagt dus om een andere auto. Bij Bochane maakt het niet uit waar de reis heengaat. Bij ons vindt u voor elke gelegenheid een passende huurauto. Of u nou een grote stationwagen wil of juist een compacte stadsauto; wij garanderen jou een comfortabele en onbezorgde reis.

   

Bedrijfswagen huren Maarn

Voor elke bedrijfsgerichte aangelegenheid hebben wij de juiste auto of bus voor u. U huurt een auto voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en zijn goed onderhouden. Met een bedrijfswagen van Bochane gaat u altijd goed op weg.

 

Elektrische auto huren Maarn

Bij Bochane Autoverhuur Maarn is het ook mogelijk om elektrische auto’s te huren. Deze zijn minder belastend voor het milieu en kwalitatief hoogwaardig. Zowel als particulier of als bedrijf kunt u tegen een scherp tarief een goed onderhouden elektrische auto bij ons huren.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.