Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Nijmegen

Bent u op zoek naar een huurauto in Nijmegen of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Nijmegen? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Nijmegen

Winkelsteegseweg 150
6534 AR Nijmegen
0485 – 760020
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Nijmegen

Net buiten het centrum van Nijmegen vindt u Bochane Autoverhuur Nijmegen. Vanuit onze vestiging voorzien wij klanten in Nijmegen, Arnhem, Elst, Oosterbeek, Velp, Rheden en Rozendaal van diverse huurauto’s voor zowel privé- als bedrijfsgerichte aangelegenheden.

 

Personenauto huren Nijmegen

Gaat u een dagje naar het strand met een groter gezelschap of gaat u een weekend weg? Bij Bochane Autoverhuur vindt u voor elke privégelegenheid een passende huurauto. Dankzij ons uitgebreide aanbod bereikt u altijd veilig en comfortabel uw gewenste eindbestemming.

 

Bedrijfswagen huren Nijmegen

Heeft u voor een bedrijfsklus een auto nodig? Bij Bochane Autoverhuur bent u altijd aan het goede adres. U huurt al een bedrijfswagen voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en ze zijn goed onderhouden.

 

Elektrische auto huren Nijmegen

Bij Bochane Autoverhuur huurt u met gemak een elektrische auto. Hiermee ontziet u niet alleen het milieu, u waant uzelf ook in luxe. Bij ons huurt u heel eenvoudig een Nissan LEAF – de nieuwste innovatie op het gebied van elektrisch rijden. Of u nu zakelijk of privé rijdt, u profiteert altijd van onze scherpe tarieven.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.