Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Utrecht

Bent u op zoek naar een huurauto in Utrecht of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Utrecht? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Utrecht
Franciscusdreef 10-16
3565 AB Utrecht
030 – 2642000
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Utrecht

Op zoek naar een huurauto in Utrecht? Met onze Bochane Autoverhuur vestiging in Utrecht voorzien wij klanten in onder andere Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Tienhoven en Maartensdijk van een breed assortiment aan jonge huurauto’s.

 

Goedkope auto huren Utrecht

Bij Bochane Autoverhuur vind je altijd een doeltreffende huurauto. Van een urban stadsauto tot een riante gezinsauto en zakelijke sedan; wij leveren een auto die aansluit op jouw situatie. Naast het ruime aanbod profiteer je ook van onze voordelige huurtarieven en duidelijke -voorwaarden. Hiermee garandeert Bochane Autoverhuur jou een ontspannen, maar vooral onbezorgde reis – waar deze ook heengaat.

 

Personenauto huren Utrecht

Is jouw agenda binnenkort gevuld met een familieweekend, een stedentrip of een zakelijke afspraak waar je graag goed voor de dag komt? Dan zijn wij jouw Bochane Autoverhuur! Wij bieden je de auto die tot in de puntjes bij jouw wenst past, waarbij onder andere de gewenste ruimte, het model en de specifieke uitrusting in acht genomen worden. Zo weet jij zeker dat je alle passagiers én hun bagage op een veilige wijze mee op pad neemt. Het avontuur begint bij de auto.

 

Busje huren Utrecht

Heb jij binnenkort een groot gezelschap van A naar B te vervoeren en zoek je naar een passende oplossing? Wij beschikken over een groot wagenpark met ruime stationwagens, 7-persoons en 9-persoons busjes, krachtige bestelbussen en zelfs volledige verhuiswagens voorzien van een onmisbare laadlift. Zo bereikt jouw volledige gezelschap hun bestemming binnen no-time en, niet geheel onbelangrijk, allemaal tegelijk!

 

Voordelen van een auto huren bij Bochane Autoverhuur Utrecht

Met de zeven Bochane Autoverhuur zekerheden ga jij altijd met een goed gevoel op weg. Onze huurauto’s zijn altijd inclusief:

  • BTW;
  • Allrisk verzekering;
  • Inzittenden verzekering;
  • Extra bestuurder;
  • Scherp tarief;
  • Ruime keuze;
  • Heldere voorwaarden.

Kortom: bij Bochane Autoverhuur ben je altijd gegarandeerd van een veilige, betrouwbare en goed onderhouden huurauto. Ga met de flexibiliteit van Bochane Autoverhuur het grote avontuur aan en bereik jouw droombestemming, hoe dichtbij of ver deze ook is.