Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Veenendaal

Bent u op zoek naar een huurauto in Veenendaal of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Veenendaal? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Veenendaal

Einsteinstraat 45
3902 HN Veenendaal
0318 – 511311
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30
zaterdag 09:30 – 12:00

Auto huren Veenendaal

Bent u op korte termijn op zoek naar een huurauto in Veenendaal of omgeving? Bochane Autoverhuur Veenendaal helpt u hierbij graag. Vanuit onze vestiging in Veenendaal voorzien wij klanten in onder andere Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Amerongen, Leersum, Elst (Utrecht) en Ederveen van een groot assortiment aan huurauto’s.  

 

Personenauto huren Veenendaal

Bent u op zoek naar een personenauto in Veenendaal? Bij Bochane Autoverhuur vindt u altijd de auto die bij u past. Of u nou gaat voor een ruime stationwagen, elektrische auto of juist een compacte stadsauto, met onze auto’s gaat u altijd goed op weg.

 

Bedrijfswagen huren Veenendaal

Voor elke bedrijfsgerichte aangelegenheid hebben wij de juiste auto of bus voor u. U huurt een auto voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met airco en navigatie en zijn goed onderhouden. Met onze auto’s gaat u altijd goed op pad.

 

Elektrische auto huren Veenendaal

Zoekt u een auto die niet zo milieubelastend is? Ga dan voor een van onze elektrische auto’s. Het huren van een elektrische auto heeft meerdere voordelen: zo is de auto heel stil tijdens het rijden en daarnaast is de elektrische auto in luxe uitgerust. U huurt tegen een scherp tarief onze elektrische auto’s.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.