Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Wageningen

Bent u op zoek naar een huurauto in Wageningen of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Wageningen? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Wageningen

Industrieweg 13-15
6702 DR Wageningen
0318 – 511311
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Wageningen

Bent u op zoek naar een gedegen huurauto voorzien van de laatste technieken? Komt u dan langs bij Bochane Autoverhuur Wageningen. Vanuit onze vestiging in Wageningen voorzien wij klanten in onder andere Wageningen, Kesteren, Opheusden, Zetten en Leeuwen van een breed assortiment aan huurauto’s.

 

Personenauto huren Wageningen

Personenauto huren in Wageningen? Bij Bochane Autoverhuur huurt u een personenwagen tegen gunstige tarieven onder goede voorwaarden. Voor elke gelegenheid of u nu naar het strand gaat, een weekend weg of over de grens, hebben wij een geschikte auto. Met onze wagens komt u altijd goed op plaats van bestemming aan.

 

Bedrijfswagen huren Wageningen

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfswagen? Voor al uw bedrijfsaangelegenheden huurt u bij Bochane Autoverhuur de juiste wagen. U huurt al een bedrijfswagen voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden (shortlease is mogelijk). Al onze bedrijfswagens zijn gegarandeerd goed onderhouden en voorzien van airco en navigatie.

 

Elektrische auto huren Wageningen

Zorgeloos op pad? Ga dan voor een elektrische auto van Bochane Autoverhuur. Al onze elektrische auto’s zijn voorzien van moderne technieken. Daarnaast zijn ze ook nog eens minder belastend voor het milieu. Huur bij ons een elektrische auto en geniet van scherpe tarieven en voorwaarden.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.