Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Bochane Autoverhuur Zeist

Bent u op zoek naar een huurauto in Zeist of wilt u meer informatie over het huren van een auto in Zeist? Neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste huuroplossing voor u. 

Contactgegevens Bochane Autoverhuur Zeist

Odijkerweg 2
3709 JH Zeist
030 – 511311
ma. t/m vr.  08:00 – 17:30

Auto huren Zeist

Zoekt u een huurauto in Zeist of omgeving? Bij Bochane Autoverhuur Zeist voorzien wij onze klanten in onder andere Zeist, Soesterberg, Bunnik, Driebergen-Rijsenburg, Houten en Den Dolder van diverse huurauto’s.

 

Personenauto huren Zeist

Gaat u op pad met een groter gezelschap of heeft u juist behoefte aan een compacte stadsauto? Bij Bochane Autoverhuur vindt u altijd een personenauto die bij u past. Dankzij ons uitgebreide aanbod bereikt u veilig en op comfortabele manier uw gewenste eindbestemming.

 

Bedrijfswagen huren Zeist

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfswagen? Voor al uw bedrijfsaangelegenheden huurt u bij Bochane Autoverhuur de juiste wagen. U huurt al een bedrijfswagen voor een dag, lang weekend of zelfs voor enkele maanden (shortlease is mogelijk). Al onze bedrijfswagens zijn gegarandeerd goed onderhouden en voorzien van airco en navigatie.

 

Elektrische auto huren Zeist

Zorgeloos op pad? Ga dan voor een elektrische auto van Bochane Autoverhuur. Deze auto’s zijn voorzien van moderne technieken en zijn ook nog eens minder belastend voor het milieu. U kunt een elektrische auto bij ons huren en geniet daarmee van scherpe tarieven en voorwaarden.

 

Voordelen van shortlease bij Bochane Autoverhuur

Bochane Autoverhuur biedt naast de verhuur van personen-, bedrijfs- en elektrische auto’s ook shortlease aan. Met shortlease rijdt u uw huurauto zakelijk. Onze shortlease biedt u diverse voordelen:

  • Altijd een jonge, representatieve auto
  • Haal-en-brengservice tegen een gereduceerd tarief
  • Keuze uit een groot aantal accessoires
  • Inclusief ongevallen inzittenden verzekering en WA Casco verzekering
  • Snelle service; u kunt dezelfde dag nog op weg

Met shortlease bent u altijd verzekerd van een veilig, goed onderhouden en representatieve huurauto. Start uw reis met de flexibiliteit van Bochane en geniet van de voordelen.