fbpx

Arnhem

Auto huren Arnhem

Heeft u behoefte aan een huurauto in de hoofstad van Gelderland? Kom dan langs bij onze Bochane Autoverhuur vestiging in Arnhem. Wij voorzien klanten in onder meer Arnhem, Elst, Oosterbeek, Velp, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Duiven van een breed assortiment aan huurauto’s.

Personen-, elektrische auto of bedrijfswagen huren Arnhem

Bij Bochane Autoverhuur Arnhem kunt u terecht als u op zoek bent naar een huurauto. Wat voor een auto u ook wenst: een personenauto, bedrijfswagen of zelfs een elektrische auto; bij Bochane hebben we een groot wagenpark met luxe uitgeruste wagens. Bevalt de huurauto na de afgenomen termijn zo goed, dan kunt u er zelfs aan denken om de auto te shortleasen of leasen. Ook dit is mogelijk bij Bochane. Voor meer informatie over het leasen of shortleasen kunt u contact met ons opnemen.

Contact met Bochane Autoverhuur Arnhem

Bij Bochane profiteert u altijd van scherpe prijzen en de nieuwste wagens. Wilt u meer informatie over het huren van een personenauto, bedrijfswagen of elektrische auto? Of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een huurauto? Neemt u dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Bochane Autoverhuur Arnhem

Veldoven 36826TS   Arnhemarnhem@bochaneautoverhuur.nl026-3707037

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30