fbpx

Lelystad

Auto huren Lelystad

Bent u op zoek naar een goed onderhouden huurauto? Vanuit onze Bochane Autoverhuurvestiging voorzien wij klanten in onder meer Lelystad, Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen van een groot assortiment aan (bedrijfs)huurauto’s.

Personen-, elektrische auto of bedrijfswagen huren Lelystad

Of u nou op zoek bent naar een personenauto, bedrijfswagen of elektrische auto; bij ons heeft u ruime keuze uit volledig uitgeruste wagens. Met een huurauto van Bochane gaat u dus heerlijk op vakantie met vrienden of familie, wordt verhuizen een eitje en heeft u altijd de juiste bedrijfswagen. Wist u dat het ook mogelijk is om de auto langer dan een maand te huren? U kunt bij Bochane namelijk ook leasen of shortleasen. Voor meer informatie over het leasen of shortleasen kunt u contact met ons opnemen.

Contact met Bochane Autoverhuur Lelystad

Bij Bochane profiteert u altijd van scherpe prijzen en de nieuwste wagens. Wilt u meer informatie over het huren van een personenauto, bedrijfswagen of elektrische auto? Of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een huurauto? Neemt u dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Bochane Autoverhuur Lelystad

Artemisweg 558239DD   Lelystadlelystad@bochaneautoverhuur.nl0320-265160

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30