fbpx

Nijmegen

Auto huren Nijmegen

Net buiten het centrum van Nijmegen vindt u Bochane Autoverhuur Nijmegen. Vanuit onze vestiging voorzien wij klanten in Nijmegen, Groesbeek, Beuningen, Wijchen, Bemmel, Malden en Lent van diverse huurauto’s voor zowel privé- als bedrijfsgerichte aangelegenheden.

Personen-, elektrische auto of bedrijfswagen huren Nijmegen

Bij Bochane heeft u altijd ruime keuze uit een groot aantal, goed uitgeruste wagens. Zowel personen-, als elektrische auto's, maar ook bedrijfswagens huurt u bij Bochane. Met een huurauto van Bochane gaat u altijd verantwoord de weg op en wordt elke rit een feest. Wist u dat het ook mogelijk is om de auto langer dan een maand te huren? U kunt bij Bochane namelijk ook leasen of shortleasen. Voor meer informatie over het leasen of shortleasen kunt u contact met ons opnemen.

Contact met Bochane Autoverhuur Nijmegen

Wilt u meer informatie over het huren van een personenauto, bedrijfswagen of elektrische auto? Bij Bochane profiteert u altijd van scherpe prijzen en heeft u keuze uit een groot aantal auto’s. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een huurauto of bedrijfswagen? Neemt u dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Bochane Autoverhuur Nijmegen

Winkelsteegseweg 1506534AR   Nijmegenboxmeer@bochaneautoverhuur.nl0485-760020

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30