fbpx

Veenendaal

Auto huren Veenendaal

Bent u op korte termijn op zoek naar een huurauto in Veenendaal of omgeving? Bochane Autoverhuur Veenendaal helpt u hierbij graag. Vanuit onze vestiging in Veenendaal voorzien wij klanten in onder andere Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen, Amerongen, Leersum, Elst (Utrecht) en Ederveen van een groot assortiment aan huurauto’s.

Personen-, elektrische auto of bedrijfswagen huren Veenendaal

Het maakt niet uit met wie u op reis gaat of wat de eindbestemming ook is, bij Bochane Autoverhuur huurt u heel eenvoudig een personenauto voor elke gelegenheid. Echter, het is ook mogelijk om een goed uitgeruste bedrijfswagen te huren. Het huren van een wagen gaat bij ons heel snel en gemakkelijk. Met een huurauto van Bochane gaat u altijd verantwoord de weg op en bereikt u zeer comfortabel uw eindbestemming. Wist u dat het ook mogelijk is om de auto langer dan een maand te huren? U kunt bij Bochane namelijk ook leasen of shortleasen. Voor meer informatie over het leasen of shortleasen kunt u contact met ons opnemen.

Contact met Bochane Autoverhuur Veenendaal

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie over het huren van een auto bij Bochane. Wij denken graag met je mee over de beste huuroplossing voor uw situatie. Heeft u een andere vraag? Ook die beantwoorden we graag. We staan maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur voor u klaar.

Bochane Autoverhuur Veenendaal

Einsteinstraat 453902HN   Veenendaalveenendaal@bochaneautoverhuur.nl0318-511311

Openingstijden

  • Maandag :08:00 - 17:30
  • Dinsdag :08:00 - 17:30
  • Woensdag :08:00 - 17:30
  • Donderdag :08:00 - 17:30
  • Vrijdag :08:00 - 17:30