Mobiliteit op maat
Uitgebreid assortiment
Sterk in elektrisch

Vraag direct uw nieuwe Clio aan

 

Actievoorwaarden

  • €399,- ex. BTW per maand
  • op basis van 24 maanden
  • 10.000 km. per jaar

Voordelen van shortlease

  • altijd een jonge, representatieve auto mee met allriskverzekering
  • keuze uit een groot aantal accessoires die uw reis nog comfortabeler maken
  • gebruik maken van onze haal-en-brengservice

Over de nieuwe Renault Clio

Hét model van 2019: De Renault CLIO. Deze opvallende verschijning heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en Full LED-verlichting. Met zijn brede keuze aan opties, stoere velgen en opvallende INITIALE PARIS en sportieve R.S. Line-versies is deze iconische auto perfect aan ieders wensen aan te passen.

Shortlease actie Renault Clio

Exterieur

De Renault CLIO is dynamischer dan ooit. De achterlichten en full-LED koplampen geven hem een verleidelijk voorkomen. Dit wordt nog eens versterkt door de vrijwel onzichtbare greep van de achterdeur. Maar daar stopt het niet. Je stelt de CLIO volledig samen naar jouw eigen wensen. Laat de sensuele lijnen nog beter uitkomen met sportieve kleuren zoals Blue Iron, Orange Valencia, Rouge Flamme of één van de andere 10 lakkleuren.

Interieur

Zodra je in de CLIO stapt weet je gelijk dat je veel rijplezier gaat beleven. Overal waar je kijkt, zie je hoogwaardige materialen die prachtig zijn afgewerkt. Het dashboard is helemaal gericht op jou als bestuurder. Geef het interieur een persoonlijke touch door te kiezen uit de 8 verschillende kleuren ambianceverlichting.