fbpx

Elektrische auto huren

We worden ons steeds bewuster van de wereld om ons heen. Dit uit zich niet alleen in de voeding die we eten, in de producten die we gebruiken, maar ook in de auto die we rijden. Het rijden van een elektrische auto wordt dan ook steeds populairder. Onder andere omdat het milieu meer wordt ontlast door het rijden met een elektrische auto. Een elektrische auto stoot namelijk geen CO2 uit en rijdt dus schoner dan een ‘gewone’ auto. Bij Bochane hebben we dan ook een aantal elektrische auto’s in ons assortiment.

Voordelen elektrische auto huren bij Bochane

Met een elektrische auto van Bochane Autoverhuur gaat u altijd op een verantwoorde manier op pad. U kunt bij ons als particulier of als zakelijke klant tegen scherpe tarieven een representatieve elektrische auto huren. Met een elektrische auto rijdt u zeker 200 kilometer zonder dat u tussendoor hoeft op te laden. Is de accu bijna leeg? In heel Nederland vindt u diverse sneloplaadpunten waar u de elektrische auto in ongeveer een half uur kunt opladen tot meer dan 80 procent van zijn capaciteit. Echter, een elektrische auto shortleasen bij Bochane kent nog meer voordelen.

Onze elektrische auto’s

Bij Bochane Autoverhuur kunt u kiezen uit uitgeruste huurauto’s. Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste innovatie op het gebied van elektrisch rijden de Nissan LEAF of voor de Renault ZOE. Beide auto’s zijn volledig elektrisch en rijden zo stil dat u een speld kunt horen vallen.

Renault Zoe

Renault Zoe

of gelijkwaardig

Dag:€ 50,50

Weekend:€ 96,00

Week € 288,00

Reserveer nu

Nissan LEAF

of gelijkwaardig

Dag:€ 61,50

Weekend:€ 118,00

Week € 354,00

Reserveer nu
Bekijk alle huurautos

Nog meer voordelen bij Bochane Autoverhuur

Haal- en brengservice

Is het lastig voor u om de auto op te halen of terug te brengen? Dan doen wij dat voor u! Vraag naar de voorwaarden.

Luchthaven service

Vervoer voor uw medewerker of zakenrelatie? Bochane Autoverhuur  kan dit regelen vanaf de luchthaven.

Accessoires

Bent u op zoek naar een speciale uitrusting voor uw huurauto zoals een navigatiesysteem, winterbanden, dakkoffer of trekhaak? Geen probleem bij Bochane Autoverhuur!

Altijd een passende auto

Voor iedere gelegenheid een passende personenauto te huur. Bijvoorbeeld: Voor in de stad een compacte stadsauto en voor langere ritten een middenklasser.

Voor korte of lange periode

Van een dagdeel tot 24 maanden, bij Bochane Autoverhuur huurt u een auto zolang u het nodig heeft.

Voor particulier en zakelijk

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten bieden wij representatieve voertuigen.