fbpx

Personenauto huren

Heeft u een familie-uitje gepland in het weekend, gaat u met vrienden een week weg of wilt u gewoon goed voor de dag komen? Het maakt niet uit met wie u op reis gaat of wat de eindbestemming ook is, bij Bochane Autoverhuur huurt u heel eenvoudig een personenauto voor elke gelegenheid. Het huren van een personenauto gaat bij ons heel snel en gemakkelijk. Kom naar een van onze vestigingen – Bochane Autoverhuur is namelijk vertegenwoordigd op vijftien locaties verdeeld over Flevoland, Gelderland en Utrecht – of reserveer heel eenvoudig via onze website.

Voordelen personenauto huren bij Bochane

Bij Bochane krijgt u altijd een jonge, representatieve huurauto mee. Bij ons mag u zelf kiezen in welke klasse auto u wilt rijden. De aanvraag voor een specifieke auto is wel op basis van beschikbaarheid. Daarnaast zijn alle huurauto’s allrisk verzekerd. Het eigen risico bedraagt €1000,00 per schade. U heeft de mogelijkheid om het eigen risico te verlagen. Elke huurauto heeft 100 vrije kilometers per dag. In het weekend ontvangt u 300 vrije kilometers voor personenauto’s als bedrijfswagens. Elke huurauto is uitgerust met airconditioning en de meeste auto’s hebben navigatie.

Groot aantal personenauto’s

Bij Bochane Autoverhuur hebben we een uitgebreid assortiment met personenauto’s beschikbaar. U huurt bij ons bijvoorbeeld een Renault Clio Estate, Nissan LEAF of Volkswagen Golf tegen een vaste lage prijs.

Nissan LEAF

of gelijkwaardig

Dag:€ 61,50

Weekend:€ 118,00

Week € 354,00

Reserveer nu

Renault Clio Estate

of gelijkwaardig

Dag:€ 56,50

Weekend:€ 108,00

Week € 230,00

Reserveer nu
SUMMERDEAL
Bekijk alle huurautos

Nog meer voordelen bij Bochane Autoverhuur

Haal- en brengservice

Is het lastig voor u om de auto op te halen of terug te brengen? Dan doen wij dat voor u! Vraag naar de voorwaarden.

Luchthaven service

Vervoer voor uw medewerker of zakenrelatie? Bochane Autoverhuur  kan dit regelen vanaf de luchthaven.

Accessoires

Bent u op zoek naar een speciale uitrusting voor uw huurauto zoals een navigatiesysteem, winterbanden, dakkoffer of trekhaak? Geen probleem bij Bochane Autoverhuur!

Altijd een passende auto

Voor iedere gelegenheid een passende personenauto te huur. Bijvoorbeeld: Voor in de stad een compacte stadsauto en voor langere ritten een middenklasser.

Voor korte of lange periode

Van een dagdeel tot 24 maanden, bij Bochane Autoverhuur huurt u een auto zolang u het nodig heeft.

Voor particulier en zakelijk

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten bieden wij representatieve voertuigen.